דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

12/07/2012 | 03:55 | מאת: טל

שלום, בהמשך לתשובתך, האם זה נכון ש Spongiotic Dermatitis נוצרת כתוצאה מאלרגיה כלשהי, למשל מזון ומתבטאת כאטופיק/קונטקט דרמטיטיס? האם אטופיק דרמטיטיס יכול להיות ללא גרד? האם האבחנה הפתולוגית של Spongiotic Dermatitis יכולה להעיד על פאראפסוריאזיס או התפתחות עתידית של פאראפסוריאזיס?

אלרגיה למזון הינה שכיחה בחולים אטופים, אך אינה הגורם להפרעה העורית, אלא התוצאה שלו. דלקת עור ממגע אינה נגרמת על ידי מזון, אלא על ידי מגע בחומרים שונים על פני העור. אין קשר בין מחלה זו לפאראפסוריאסיס

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור