גירוי בעור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

22/09/2010 | 14:20 | מאת: שלומית

שלום רב! לנכדי בין שנה וחצי, יש עור מקוסקס עם פצעים קטנים וכשהו מגרד נוצרים פצעים, בכל הגוף במיוחד בעורף בגב עליון ושאר הגוף העור מחוספס ומקוסקס , הוא לא גר בארץ הם גרים באפריקה, וההורים מאד מודאגים, האם יש צורך להביא אותו לארץ לבדיקות , או אפשר לטפל בסבון או משחות מיוחדות, יש לציין שזה בא והולך, כרגע הם נותנים לו אנט' כי גם היציאות שלו לא מריחות טוב, אודה לך אם תוכלי לעזור , בברכה שלומית

24/09/2010 | 09:06 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

שלום לך, מהתיאור שלך לא ניתן לקבוע אבחנה. רפואת עור כוללת אלפי מחלות- לא כל עור עם קשקשים הוא אסטמה של העור. גשו לרופא עור שם- יש רפואת עור טובה בדרום אפריקה. כל טוב בתשבע מרקוס

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור