אלוקום לבן 8 ח'

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

03/06/2012 | 19:54 | מאת: רתם

שלום, אני סובלת מאטופיק דרמטיטיס כל חיי... המשחה היחידה שעוזרת במקרי התלקחות היא אלוקום. לבני בן ה- 8 ח' יש גם אטופיק ורופא הילדים אמר לי שאני יכולה להשתמש במשחה בשבילו אם אני מרגישה שיש צורך. כרגע יש צורך! אבל אני זוכרת שאמרו לאימי כשהייתי בת 12 שאסור למרוח את המשחה יותר מ - 3 ימים רצוף. לכן אני מתלבטת אם באמת ניתן למרוח לו את המשחה ולגאול אותו מהסבל או שאצל תינוקות משתמשים בתכשיר אחר. תודה, רתם.

ניתן לנסות תכשירים סטרואידים פחות פוטנטים - כמו אפלומיצין או יומובאט גם שימוש באלוקום, אם נעשה באופן לא סדיר, יכול להועיל ולא להיות כרוך בתופעות לוואי - (כמו פעמיים בשבוע)

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור