מתוסכלת :-)

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/05/2012 | 19:13 | מאת: דורותי

שלום! בני נולד פג בשבוע 28 לפני חודשיים וחצי (כיום שבוע 38) בנוסף לכל תופעות הפגות , יצא לבני המנגיומה בשפה התחתונה והתחיל לפני כשבועיים טיפול בדרלין. יש שיפור במנגיומה אבל הבעיה שבני עושה ירידות בדופק האם ללא טיפול ונזקלגירוי מידי פעם. נכון זאת תופעה של פגות אבל האם הטיפול התרופתי מגביר זאת ועד כמה זה כדאי. האם יש סיכון בלא לקחת את הטיפול התרופתי ואיזה השלכות יכולות להיות? תודה

המנגיומה בשפה הינה בעייתית מבחינה אסטטית בעיקר, וחשוב לטפל בה. אם הפרעות הדופק ניתנות לשליטה, מומלץ להמשיך טיפול בדרלין.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור