אורטיקריה כרונית-אובדת עיצות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/04/2012 | 09:18 | מאת: גליה

אני אמא לבן 10 שמאובחן מאז גיל 3 באורטיקריה כרונית. לא נמצא הגורם לאחר בדיקת עור ודם. נמצא כבר 3 שבועות תחת התקפה. מטופל היום רק בהומאופתיה וזאת לאחר נסיונות משולבים עם אנטיהיסטמינים ור.משלימה:נטרופתיה,איורוודה,ר.סינית-לא הוכיחו כי תמיד הגיעה ההתקפה... בכל מקום הדיעה היא שאין מה לעשות???האם נכון הדבר?האם יעלם כמו שבא?

17/04/2012 | 09:21 | מאת: גליה

בטעות נשלח המייל הקודם ללא כתובת מייל מעודכנת...האם לפי מחקרים אין תרופה? האם יש דרך נוספת לזהות מה גורם?תודה מראש ויום טוב.

כדאי לעבור ברור במסגרת מרפאה אלרגית למרות שבחלק ניכר מהמקרים לא מוצאים סיבה גם לאחר ברור. במידה ובמהלך טיפול באנטיהיסטמיניקה , מושג שיפור, יש להתמיד ולטפל באנטיהיסטמיניקה

22/04/2012 | 18:38 | מאת: טל

יש טיפול מעולה לאורטיקריה כרונית והמחדל שלך בתור אמא הוא שלא דאגת לחפש בגוגל והסתמכת על כיון יחיד של רפואה קונבציונלית שאין לה שום מרפא. תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור תגיעי לאתר עולמי. בהצלחה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור