פריחה אצל פעוט בן שנתיים וחצי אחרי מחלה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

06/03/2012 | 09:43 | מאת: לילו

שלום רב, הבן שלי פעוט בן שנתיים ועשרה חודשים חלה בסטרפטוקוק איי מזה שבוע מקבל אנטיביוטיקה מוקסיפן פעמיים ביום. אתמול אחרי שבוע שכבר החלים והלך לגן(רק המשיך לקחת אנטיביוטיקה לסיים 10 ימי טיפול) קם עם פריחה בפנים וגב ובטן ללא גרוד... הלכנו לרופאה שלו- טוענת שזה לא שנית, לא אבעבועות, לטענתה או אלרגיה לאנטיביוטיקה -למרות שטוענת שקלוש מכיוון שעבר כבר שבוע... או וירוס ויראלי?????? מה עליי לעשות... המצב הבוקר החמיר יותר והתפשט לשאר הגוף... ניסינו טיפות פנסטיל אך ללא הועיל... יש השערות,המלצות כיוון בדיקה? תודה רבההה.

שבוע ימים זה זמן אופייני להופעת פריחה מתרופות איני יכול לומר יותר רק על סמך התאור. האבחנה המבדלת בסיפור שכזה הינה רחבה וכוללת גם פסוריאסיס טיפתי מומלץ לפנות לבקורת לרופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור