גרד בקיפול הרגל

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

27/02/2012 | 14:07 | מאת: ענת

דר' בן אמיתי שלום, כשבני היה בן חצי שנה, איבחנת אצל בני אסטמה של העור ורשמת לנו משחות (אלוקום, אפלומיצין, אדרמה). היום הוא בן שלוש וסובל בקביעות מגרד עד זוב דם שנמצא באזור הקיפול של רגל שמאל. האם למרוח לו שם אלוקום? בפנטן פלוס? אדרמה? האם יש צורך להביאו אליך לבדיקה? מודה על תשובתך, ענת.

להקפיד על שימוש בתכשירי לחות לאזור, ניתן לנסות טיפול מקומי בתכשירים מקומיים כמו Atopiclair , טיפול בתכשיר אנטיהיסטמיני להקלת הגרד (כמו פניסטיל) ובתקופות של החמרה או בהעדר שיפור בטיפול הנ"ל, להשתמש מספר ימים ב Elocom

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור