ילדה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

13/09/2010 | 10:46 | מאת: דפנה

בתי בת ה 5 וחצי כבר חודשים בערך מתלוננת כי נדבק לה העור באזור הפות ולכן היא כל הזמן מושחת את התחתון החוצה ניסיתי להשאיר אותה בלי תחתון מכנס רחב או ערומה עדין נדבק לה אין לה אדמומיות פצעים או משהוא נראה לעין נקיה לחלוטין ואני מקפידה לשטוף לה הייתי אצל רופא המשפחה המליץ לי לשים לה אלוורה ממש לא עזר נסתי שמן תנוקות או וזלין לא עוזר גם התאנה כי אולי התחתון קטן לא מתקבלת כי התחבון בסדר ונסתי כמה סוגים מה עוד אפשר? בתודה מראש אני כבר מיואשת כי הילדה כל הזמן בתזוזה ולא רגועה

13/09/2010 | 15:15 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

שלום דפנה אני לא ממש יודעת מה לענות לך ברמת הדרמטולוגיה- אם אין תפרחת או הפרשה או נפיחות של הפות לא אמורה להיות סיבה לכך. ייתכן שהיא "שמה לב"יותר בתקופה זו לאיזור הזה?יש גיל התפתחותי שבו ילדים עוברים דברים כאלו. זו רק השערה- כי אולי יש באמת משהו בעור ולא שמת לב? ייתכן ששוטפים יותר מדי דוקא כדי להקל וזה מציק לה?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור