אני סובל מילדות מאטופיק דרמטיטיס עכשיו התבגרתי וזה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

21/02/2012 | 09:29 | מאת: חנניה

אני סובל מילדות מאטופיק דרמטיטיס עכשיו התבגרתי וזה מחמיר, הייתי אצל כמה רופאים ומטפלים ועדיין מחמיר, הרב פירר המליץ על כבוד הפרופ אך כיון שאני בן 19 מרכז שניידר לא מקבל אותי השתמשתי בלא לדעת בחומר betamethasone valerate האטופיק במשפחה: גם האבא וגם הסבא סובלים מזה אבקש לדעת על טיפול ועל אפשרות להתקבל אצל כבוד הפרופ בתודה מראש

21/02/2012 | 22:24 | מאת: ענת

החומר שציינת הוא חומר סטירואידי חזק שאני מנחשת שאתה לא מודע לו בגלל היותך חרדי שלא מכיר את האינטרנט ולא מודע לנזקים האיומים שבכל מריחת חומר סטירואידי תברח כמו אש מכל מה שמכיל סטירואידים ותקרא את תגובתי למעלה בראש העמוד הזה בעניין משחות צמחיות

יש פרטים על מרפאתי באינטרנט או בדפי זהב

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור