אטופיק דרמטיטיס החמרה מסטירואידים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/01/2012 | 04:59 | מאת: ענת

לי אטופיק דרמטיטיס ואני בת 21 קבלתי 3משחות. 1.המשחה אטופיקליר שקניתי בכסף פרטי והיא שווה לתחת סתם שילמתי כסף מכיסי על משהו שלא שווה אותו. 2. קבלתי למשך חודשיים אלוקום וזה מגדיל את השטח של הפצעים ורק מחמיר. פניתי לרופא והוא החליף לי למשחה בששם יומובט אבל נזכרתי שהיה לי נסיון איתה לפני שנתיים וגם היא רק מחמירה כי גם היא מכילה סטירואידים. אודה לעזרה מה לעשות זה ממש דחוף

איני יכול לענות לשאלתך. ייתכן ויש מרכיב זהומי ואת זקוקה לטיפול אנטיביוטי. ייתכן ואת זקוקה לטיפולי פוטותרפיה. פני לבדיקת רופא עור מטפל

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור