בדיקת תגר לחלב

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

30/11/2011 | 10:53 | מאת: תמר

שלום, בני בן 11 חודשים ויש לו אטופיק דרמטיטיס מלידה כמו כן יש לו רגישות לחלב הרופא שלח אותנו לבדיקת תגר ורציתי לדעת האם זה מקובל לגיל זה? כמו כן מה בדיוק עושים בבקידה זו?(הוא אמר שזה אישפוז יום) תודה

רגישות לחלב הינה שכיחה בילדים אטופים. אם נמצאה רגישות לחלב בתבחינים (בדיקת דם או Prick ) יש להמנע מאכילת מוצרי חלב. בד"כ זה לא יביא לשיפור במצב העור. בגיל מאוחר יותר ניתן לבצע תבחיני תגר, כדי לבדוק אם הרגישות עדיין קיימת.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור