תינוק בן שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

29/11/2011 | 12:17 | מאת: אורטל

שלום רב , אשמח לחוות דעתך בנוגע למריחת משחה לתינוק "שיבולת שועל סנסטיב "של ד"ר פישר, על לחיים אדומות ויבשות של תינוקי ,עם העלמות הכתמים האדומים האם לעבור לקרם פנים רגיל ? כשהלחיים עדיין יבשות מאוד . האם להמנע מהליכה רגלית של כשעה עם התינוק באוויר הקר ? האם מחמיר המצב ?(לא בשעות הבוקר כמובן אלא בצהריים ) ואחרון -אשמח אם תוכל לציין קרמים מומלצים על פנים יבשות ולחיים אדומות ומגרדות . תודה רבה מראש .

הרקע האפשרי - גרוי העור על ידי רוק, או היותו תינוק אטופי. מומלץ להמנע במידת האפשר משימוש במוצץ, ושימוש נדיב בתכשירי לחות. אויר החורף הינו קר ויבש ומגביר לכן את יובש העור, יש להקפיד על הגנת הפנים ביציאה לאויר הקר, ולהרבות במריחת תכשירי לחות. יש מגוון תכשירי לחות יעילים ליובש העור, כולל דרמקול הקיים בקופות החולים וכן תכשירי דרמוקוסמטיקה כמו Adema, Lipicar, Topic, Stelatopia (כמו גם תכשיר שבולת השועל המצוינת בשאלתך) הקיימים כיום הישראלי.

06/12/2011 | 10:41 | מאת: אורטל

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור