אטופיק אצל תינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/02/2011 | 23:01 | מאת: ליאם

שלום ד"ר,יש לי תינוק בן 7 חודשים והוא סובל מאטופיק דרמטיטיס מגיל חודשיים אבל רק באזור הפנים ,טיפלתי ועדיין מטפלת במשחת אטופיקול שממש עזרה לו מאז השימוש במשחה הפנים נקיות לגמרי חוץ מכמה סימנים אדומים מתחת לסנטר שלא עוברים כבר הרבה זמן מכיוון שהאזור שם תמיד מלא ברוק והמשחה לא משפיעה באזור הזה, שאלתי היא האם יש פתרון אחר? והאם יכול להיות שישאר לו מזה סימנים או צלקת בעתיד?

20/02/2011 | 08:48 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

שלום ליאם, קרוב לודאי שלא ישארו סימנים או צלקות. יש תכשירים כל כך רבים בשוק שאת צריכה לנסות. מבחינתי- וזלין זה גם טוב. העיקר שהחומר יהיה מספיק שומני כדי להפריד בין הרוק לעור.

20/02/2011 | 08:48 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

שלום ליאם, קרוב לודאי שלא ישארו סימנים או צלקות. יש תכשירים כל כך רבים בשוק שאת צריכה לנסות. מבחינתי- וזלין זה גם טוב. העיקר שהחומר יהיה מספיק שומני כדי להפריד בין הרוק לעור.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור