נגע jxg- דחוף

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

25/10/2016 | 08:16 | מאת: דינא

שלום בתי בת ארבע שנים, לפני שנתיים אובחן אצל רופא עור שיש לה נגע בלחי jxg, ואני במעקב אצל רופא עור והנגע לא גדל לפני שנה הופיע מסביב לנגע היפופיגמנטציה והיא טופלה במשחת אלוקום וזה עזר לה והחזיר את העור לצבעו הרגיל, לפני חודשיים ההיפופיגמנטציה שוב חזרה מסביב לנגע והיום הייתי אצל רופא העור ונתן לי שוב את המשחה של אלוקום מינון קצת גבוה מהפעם הראשונה פעמיים ביום למשך 21 יום אני מאוד דואגת וחוששת מזה והרופא לא נתן לי מענה מספיק כי היה לחוץ, ייצאתי עם המון התלבטויות וחששות, מה עלי לעשות האם המשחה תעזור בפעם הזאת? האם שוב בעוד תקופה מסוימת יחזור את אותה מצב?

איני יכול לענות על השאלה על פי תאור בלבד יש לפנות לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור