שאלות רבות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

22/01/2011 | 11:05 | מאת: שואל

1.האם רואים אטופיק דרמטיטיס בביופסיה? 2.האם יתכן מחלות עור נוספות מלבד האטופיק באותו בנאדם?האם על אותו פריחה אפילו? 3.עשיתי טיפולי פוטותרפיה עם הצלחה חלקית.לכמה זמן מחזיק הטיפול? 4.לפעמים יש מקומות בגוף שמרגיש לי יבש אבל לא רואים יובש.האם כדאי למרוח בכול זאלת גם שם משחות?איך זה שלא רואים יובש? 5.יש משחה נגד כאב לפצעים הכואבים? תודה מראש

23/01/2011 | 12:24 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

לשאלות אחת ושתים התשובה היא כן. משך הזמן שהטיפול הפוטותרפי משפיע- אינדיבידואלי כמובן. בין מספר שבועות לחודשים או שנים. למרוח גם על המקומות שמרגישים אך לא נראים יבשים. היובש שרואים בעין הוא תוצר של כמות התאים המתים שהגוף משיל. כאב בפצעים אינו סימן טריביאלי. ייתכן ויש זיהום משני כך שאני לא יכולה לייעץ כלאחר יד. ואחרון- תיתכנה מספר פריחות באותו אדם.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור