פטרת אקזמה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

10/02/2016 | 14:32 | מאת: מטופל

פרופסור דני שלום הנגע נמצא בצד הרגל ולאחר אין ספור משחות ואפילו 48 ימים של טרבינאפין זה נראה ככה http://jpg.co.il/view/56b51606249e6.jpg/ אומר גם שאני סובל מהזעת יתר ברגליים וסגירה של הרגל לכמה שעות והזעה בהם הופך את הנגע לאדום ומחמיר את המצבממש בנוסף להכל אני משתמש באמבטיות קלי על בסיס יומי פעמיים ביום ארצה לדעת מה דעתך תודה

אתה כותב פטריה, האם אכן הוכח שמדובר בפטריה? - האם יש תשובת תרבית? התמונה הקלינית כפי שמופיעה בתמונה עלולה להגרם גם על ידי מחלות אחרות - כמו רגישות למגע או פסוריאסיס - האם נעשה ברור?

13/02/2016 | 21:09 | מאת: מטופל

לא הוכח שזאת פטריה אך כך סברו רופא המשפחה והרופאה המומחית טרבינאפין שבוע 8 כבר ואין ספור משחות אגיספור למיסיל אגיסטן הכל לא מראה שיפור השיפור היחידי הוא ייבוש הרגל ואמבטיות קלי אך בהזעה בנעל זה חוזר שוב האם מדובר באקזמה והאם משחה כמו טרידרם עלולה לעזור?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור