אוטופיק דרמטיטיס ולייזר

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

29/06/2015 | 21:54 | מאת: יעל

פעמיים בחיי פרצה לי דלקת חריפה בעור שסברתי שפרצה ממתח נפשי. כמעט בטוחה ב100%. הרופאים אמרו שזה קשקוש והיו בטוחים שזו אלרגיה, ואחרי ביופסיה אמרו שזה כנראה מתאים לאוטופיק דרמטיטיס, אבל לא ידעו להסביר למה זה פרץ פתאום באמצע החיים. חשוב לציין שאבא שלי סבל מפריחות דומות במצבי לחץ נפשי. בקיצור, אחרי כל ההקדמה- יש איזושהי מניעה במידה ואני חולה באוטופיק דרמטיטיס לעבור טיפולי הסרת שיעק בלייזר? כי כל המכונים שאליהם פניתי לא היו מוכנים לקבל אותי בגלל ההסטוריה הרפואית שלי בעור. לעומת זאת הרופאה שלי אמרה שאין בעיה לעשות לייזר ושאין קשר בין התפרצות הפריחה מחדש לבין לייזר.

אין מניעה לבצע טיפולי לייזר בחולה אטופי - פני למרפאת הלייזר של פרופ משה לפידות

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור