שאלה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/05/2015 | 17:15 | מאת: סופי

שלום רב יש לי אודם שנשאר אחרי כוויה שטחית במצח, אני מזהה שהאודם מתכהה כאשר אני לוחצת עליו ובזמן שאני משאירה אותו נראה בהיר ולא נראה כלום. אני מזהה שיש עדיין שערות דקיקות מעל הכתם כמו שאר העור הרגיל יש לציין שבמקום הכוויה יש שכבה דקיקה מאוד שהתקלפה ומתחתיה יש כאילו סימנים של אודם חזק. האם לפי התיאור העור יחזור ויצמח והאודם הזה ייעלם או שהוא ישאיר לי סימן במצח.

ככל הנראה יחלוף לחלוטין, ייקח זמן ממושך. בינתיים לשמור על לחות העור ולהיזהר משמש

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור