אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

06/05/2015 | 09:48 | מאת: דנה

שלום, הבן שלי בן 4 חודשים אובחן באטופיק דרמטיטיס, תחילה טופל בסטרואידים אפלומיצין (כשהגעתי לרופא ילדים כל הפנים שלו היו עם פצעונים, אודם ויובש חמור) ובמוסטלה (לחות) 4 פעמים ביום מה שעזר מאד. לאחר מכן קיבלנו מרשם לאלידל (פעמיים ביום למשך כמה ימים עד שיש שיפור ולאחר מכן פעם ביום) אך זה עוזר חלקית והפנים חזרו להיות עם אודם ופצעונים אך ללא יובש (אנו מורחים לחות). שאלתי מה ניתן לעשות? האם יש תרופה אחרת שיכולה לעזור?

אם יש החמרה בעקבות הירידה במינון - לחזור לפעמיים ביום, ולשוב ולנסות ירידה לאחר השגת רגיעה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור