אטופיק דרמטיטיס אצל בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/01/2015 | 15:14 | מאת: אמא

שלום ד"ר, בני בן 8 חודשים, סובל מאטופיק דרמטיטיס ומטופל באלידל. בהמלצתך, אמרת לי למרוח אלידל פעמיים ביום על איזורים אדומים , ופעמיים בשבוע על איזורים שהחלימו ושנשארו בהם סימנים. מזה כחודש אני מורחת לו את העור באלידל רק פעם ביום, ורק על איזורים אדומים, ונראה שמצב העור שלו תקין ושמחלת העור בשליטה. האם זה בסדר?

13/01/2015 | 12:51 | מאת: רונה

אני אמנם לא מורחת אלידיל אלא משחת הרב אטופיק של מורז (העדפתי משחה שמבוססת על רכיבים פעילים טבעיים) ואני לא רואה סיבה למרוח יותר מפעם ביום. לדעתי זה קשור לחומרה של המחלה וכל עוד המצב של העור תקין אז זה מעולה:)

זה בסדר גמור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור