נקודת חן

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/01/2015 | 21:21 | מאת: רוזי

שלום רב בתי בת שנתיים וחצי לאחרונה הבחנתי שנקודת החן שנולדה איתה על הלחי בגודל קטן מאוד שהיא כעת בלוטת מעל פני העור . פניתי לרופא העור והוא אמר לי שזה תהליך טבעי ושהיא אמורה לגדול איתה. שאלתי האם אני יכולה להסיר לה את נקודת החן בדרך שהיא לא כירורגית כי אני חוששת שהיא תגדל ויהיה קשה להסירה? האם אתה מטפל בהסרת נקודות חן כאלו?

במידה ואכן מדובר בנקודת חן, הדרך הבטוחה היחידה הינה כריתה כירורגית - על מנת שנדע בוודאות שהוסרה בשלמות. זאת מכיוון שלשומה מולדת יש יכולת לעבור התמרה לגידול - בעתיד. אני איני עוסק בהסרת שומות.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור