אפלומיצין על איבר המין

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

04/01/2011 | 01:12 | מאת: אמא

שלום וברכה! הבן שלי בן שנתיים וסובל מאטופיק דרמטיטיס כבר חצי שנה בערך באזור הרגליים וגם באיזור איבר המין, ובזמן האחרון זה מתחיל קצת בידיים. היינו אצל רופא עור שאמר לשים אפלומיצין בבוקר, אטופיקול בערב, ואם צריך במשך היום - אז גם דקסריל. יש לי מספר שאלות: 1. האם יש בעיה להשתמש באפלומיצין על איבר המין לתקופה ממושכת? האם זה לא יכול לגרום לבעיות בעתיד בנושא הפוריות? 2. שמעתי הרבה דברים טובים על "לה רוש פוזה". במידה ואחליט לקנות ולהשתמש בו, האם להפסיק את כל שאר הדברים האחרים או לשלב ביניהם באיזו שהיא צורה? ואם לשלב, אז איך? 3. האם זה עובר מתי שהוא מעצמו? האם כדאי לעשות הפסקות מדי פעם בתכשירים ולבדוק האם זה כבר עבר ואין יותר אדום וגרד? תודה מראש.

04/01/2011 | 08:41 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

לא ניתן להשתמש לאורך זמן באפלומיצין על הפין, שכן הינו מכיל סטרואיד. ימים ספורים. אין השפעה על פוריות. הקרם של להרוש אכן טוב, ואת יכולה להשצמש בו במקום או בנוסף לדקסריל שהינו קרם שומני.(לחות) אכן לקראת בית הספר צפויה הטבה. בקיץ גם כן, ובאופן כללי בטיפול ושימון עקבי ניתן להגיע למינימום תסמינים. כאשר האודם

04/01/2011 | 10:51 | מאת: אמא

קודם כל - תודה רבה על התגובה המהירה. לגבי הקרם של להרוש, לא הבנתי את כוונתך - האם להמשיך את השימוש באטופיקול ובאפלומיצין ובנוסף בקרם של להרוש? ושאלה נוספת - האם יש טיפול טבעי כלשהו ששמעת עליו תגובות טובות? תודה מראש.

07/01/2011 | 05:11 | מאת: טל

היה את זה גם לאחיין שלי כשהיה בן שנה וחצי לקחתי אותו לים במשך שבוע והמלח פשוט ייבש את הפצעים וטיהר לו את הגוף.. אחרי שבועיים שבוע כל האדמומיות ירדה כיוון שקר מה שאת יכולה לעשות זה לקנות מלח מים המלח ופשוט לעשות לו אמבטיות מלח כל יום ואת תראי שאחרי שבוע זה ממש עובר

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור