אשמח לעזרה אחרונה.

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/09/2014 | 03:44 | מאת: אבוד.

בן 22 סובל כבר 10 שנים מהמחלה הארורה הזאת. תמיד הרופאים אמרו שיעבור מתישהוא ואף פעם זה לא קרה, בהתחלה הייתי מגד ביידים רגליים וצוואר היום זה החריף והגיע לפרצוף. פוטורפיה, אלידל, אלוקום, אוטרקס, פרופסורים, מומחים ועוד אלף ואחד דברים ניסנו וכלום לא עוזר. האם ייתכן שאין למחלה תרופה?

2% מהאוכלוסיה הבוגרת ממשיכה לסבול מדלקת עור אטופית.האם נשללו גם סיבות אחרות לפריחה? יש להמשיך במעקב , ובהתאם לחומרת המחלה, לשקול טיפולים נוספים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור