צלקות בפנים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

15/05/2014 | 15:24 | מאת: דיטה

שלום. לפני כחצי שנה אושפזה בתי בת ה- 12 עם פריחה שאובחנה כסוויט סינדרום. (במהלך האשפוז לא קיבלה סטרואידים ולכן הפריחה שהופיעה בידיים ובפנים הייתה מרשימה). ביקרנו אצלך במרפאה חודש אחרי כשעדיין היו שאריות לפריחה. גם היום - חצי שנה אחרי יש לה שאריות בידיים ( לא בולט ולא מפריע) , אבל גם שאריות בפנים ( עיגולים אדומים בלחיים ובמצח). השאלה שלי האם יש טיפול כלשהו שיכול לעזור בהעלמה/הבהרה של הכתמים ? ( אני מניחה שיש טיפולים קוסמטיים ?). האם יש טעם לשוב אליך להמשך טיפול ? זה מאוד מפריע לה ואשמח אם תוכל לעזור. תודה רבה.

כתמים אדומים הינם ביטוי של הרחבת כלי דם באזור, וצפויים להעלם כדאי להגיע לבקורת

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור