נשירת שיער מבהילה!

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

06/02/2014 | 16:55 | מאת: יעל

ביתי בת 4. לפני שנתיים החלה נשירה נוראית משיער ארוך ויפה, תוך כשבוע וחצי היא התקרה לגמרי ונשארה ללא שערה אחת ! הלכנו לרופא שנתן תוסף ויטמין שנקרא ויטמולט וביקש לחפוף רק בשמפו לתינוקות.. מאז צמח השיער מאד (אגב, בצבע ובצורה שונה לגמרי) הבוקר כשסרקתי אותה נשארתי לפתע עם גוש שיער סבוך בידי. הסתכלתי עליה ועלי. ושתינו היינו מלאות בשער ניסיתי לסיים את הסרוק בעדינות ביד אבל כל הזמן נשארתי עם שיער ביד. רצתי לרופא וקיבלתי בדיקות דם. ומולטי ויטמין לילדים של ביו ויט. ושוב הזהרה מפורשת על שמפו לילדים. אני מאד לחוצה מהילדה מה עלי לעשות? הקרקפת נראית בסדר גמור. אבל השבוע היה לה נקודות לבנות על השיער חשבתי שזה ביצים אבל בדקתי והיא היתה נקיה מביצים וכינים.

יש אבחנה מבדלת, של מחלות שונות שעלולות להסתמן בצורה דומה. כדאי לפנות לבדיקת רופא עור לשם אבחון ומתן טיפול בהתאם

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור