אטופיק דרמטיטס- עזרה דחופה !!!

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

21/01/2014 | 22:11 | מאת: רונה

ד"ר שלום, אני בת 42, סובלת שנים רבות מאטופיק. לפני כחודש החל גרד מסיבי בידיים בלבד (עד המרפק). הגרד היה נוראי, הפצעים הפכו למוגלתיים ומזוהמים.טרם חוויתי דבר כזה, הייתי כבר אצל 3 רופאים (בינהם יועץ בכיר), קיבלתי אנטיביוטיקה, משחות וכו'. כרגע הידיים מכוסות בגלדים שחורים, גדולים וכואבים. כרגע אני מטופלת באנטיביוטיקה וכדורי קורטיזון ל- 10 ימים. אני לא רואה שיפור...הסבל נוראי. האם יש לפנות לרופא (שוב) או שזה יירפא והגלדים ייפלו עם הזמן? בנוסף- כשאני מורחת משחת דרמווט אני מרגישה ממש חוסר נוחות בעור, מעין צריבה. האם זה נורמלי או שיש להפסיק? לעזרתך אודה...

ככל הנראה זיהום בנגעי העור - יש להמשיך בטיפול אנטיביוטי ולהיות במעקב רופא העור שהתחיל הטיפול.

04/02/2014 | 17:11 | מאת: דניאל

היי אני צעירה ממך מעט אבל מבינה את מה שאת חשה.. אני סובלת מאוד ולא מעודד בכלל לראות את ההודעה שלך כי כנראה שגם אני אסבול מזה עד המוות... איזה סיוט

07/10/2014 | 02:40 | מאת: לילך

אין איזו קבוצת פייסבוק לעניין הזה, שנוכל להחליף מידע על אפשרויות טיפול?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור