איך לטפל באסטמה של העור?

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/01/2014 | 20:51 | מאת: מיכאל

שלום רב, בן 52 בריא בד"כ , סובל מזה מספר שנים באדמומיות וגרד של העור בעיקר ברגליים, כל פעם במקום אחר , התופעה מופיע בגלים מדי כמה חודשים. יש לי גרד חזק מאוד גם באזור האשכים. רופא העור נתן לי לטיפול משחה DERMOVAT , מורח גם משחות שונות ADERMA . אך זה לא כ"כ עוזר וכל התפרצות כזו היא מאוד מפריעה. מה עוד ניתן לעשות בכדי להקל על הגירודים? תודה רבה!

הסיפור אינו אופייני לדלקת עור אטופית - האם נבדקו גם אפשרויות אחרות כמו דלקת עור ממגע?

20/01/2014 | 21:22 | מאת: מיכאל

שלום, לא הבנתי מה בדיוק לא אופייני , ומה זה אומר דלקת עור ממגע ? מה אתה מציע לי לעשות בבקשה? תודה,

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור