חתכים באצבעות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

31/12/2013 | 23:02 | מאת: דליה

אני בת 60, כבר שלוש שנים שבמזג אויר קר ו/או יבש, נוצרים לי חתכים עמוקים בקצות האצבעות(סמוך לציפורן), דבר שגורם לכאב חזק ולמרות כל המשחות שאני שמה למניעה(עוד לפני שמתחילה התופעה), החתכים האלו מגיעים למצב של פצע שלא נסגר (עד לפחות חודש אפריל, לאחר תקופת החמסינים), ואפילו מדמם. האם זה יכול להיגרם מחוסר בויטמין/מינרל מסוים? איך ניתן למנוע ולרפא? תודה

הגורם הינו יובש העור הטיפול הינו הימנעות מחשיפה לרטיבות הידיים שימוש בתכשירי לחות

04/02/2014 | 17:15 | מאת: דניאל

האם יש פתרון יותר מעמיק מלחות ויותר פרקטי מלהמנע מרטיבות..? משהו שבאמתת אפשרי ובאמת עוזר? החתכים האלה בידיים מוכרים לי היטב זה פשוט נורא =(

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור