בהמשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

23/11/2013 | 20:42 | מאת: רים

שלום רב דר בהמשך לשאלתי לגבי חתך בסנטר. שאלתי היא מה זה יכול להיות שצמחו כמה נקודות קטנטנות מאוד צפופות בצבע לבן יותר בהיר מהעור על גבי הצלקת לא על כולה אולם באמצע- קצה. יש לציין שהן צמחו אחרי שהגלד נפל והתחילה להיווצר צלקת קווית לפני שהתחלתי למרוח קלוקוט

ככל הנראה זה מיליה - שהן ציסטות קטנות הנוצרות בתהליך הריפוי.

23/11/2013 | 21:10 | מאת: רים

סליחה על השאלות בקבוצת שלי אבל רציתי לשאול האם הנקודות הללו (מיליה) עוברת ונעלמת תוך כדי תהליך הריפוי או שזה נשאר לתמיד. והאם השימוש בקלוקוט אכן עוזר

נגעים אלה חולפים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור