אקזמה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

05/11/2013 | 17:33 | מאת: אבי

אני כבן 30 לאחרונה התגלה אצלי אקזמה בכפות רגלים ועבר לי גם לכפות ידים מימה זה נובע ? האם זה חולף ? ותוך כמה זמן אמור לחלוף אני מטופל בסטרואדים האם מוצרים של ים המלח טובים ? ואילו מוצרים טבעים ולא טבעים עשוים לעזור ? אילו דברים מחרפים את האקזמה יותר את המצב ? האם זה על רקע של אלרגיה חריפה? האם זה עלול להתפשט לכול הגוף . ? והאם זה מדבק ? האם שמן אמול לתינוקות עוזר ?

התאור של פריחה בכפות שהופיעה בגיל 30 אינה מספיקה כדי לקבוע אבחנה. יכול להיות דלקת עור אטופית, דלקת עור ממגע (אלרגי או אחר) פסוריאסיס, פטרת ועוד מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור כדי לבסס האבחנה ולקבל טיפול בהתאם

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור