גירוי בעור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

08/10/2013 | 20:12 | מאת: שמרית

הי, בתי בת שנה וחצי, לפני שבועיים התחילה ללכת לגן ומאז באופן לא קבוע מופיעים לה כל מיני קטמים אדומים באוזרים שונים בגוף, זה קורה חה גם בשבתות כשהיא לא בגן , זה נראה כמו עקיצות רק בלי ראש, לפעמים כמו שריטות ולפעמים כמו כתמים אדומים גדולים עם שוליים באחת הפעמים הופיעה לה כתם ממש אדום וגדול והרופא אמר שכנראה זה אלרגיה, אין לי מושג למה ואיך לעקוב כי לפעמים היא קמה עם זה בבוקר עוד לפני שאכלה, החלפתי סבון, מרכך כביסה וכו.. האם זו תופעה מוכרת? מה עליי לעשות ? תודה רבה

קשה להגיד רק על סמך תאור, יתכן ומדובר בתופעה הנקראת אורטיקריה. כדאי לפנות לבדיקה ואבחון של רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור