מקסיטרול כטיפול בעפעף מתקלף של תינוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

06/10/2013 | 09:26 | מאת: לי

שלום ד"ר, הבעיה: עפעף עם כתם לידה אדום שטוח שהתחיל להתקלף במשך 3 שבועות. טיפול בסינטומיצין לא עזר, אלא רק גרם לנפיחות של העיפעף. טיפול ב מקסיטרול עזר מיד למשך 5 ימי הטיפול. אך יומיים לאחר תום הטיפול שוב החל העפעף להתקלף. מה עושים? יש תרופה שתעזרו לטווח ארוך ולא רק למשך ימי הטיפול? תודה!

אפשר לנסות ולרדת בשימוש במקסיטרול ל3 פעמים בשבוע, ובהמשך לפעמיים בשבוע, ובהדרגה לגמול מהשימוש.

07/10/2013 | 21:50 | מאת: לי

שלום, כתבת שכדאי להמשיך את השימוש במקסיטרול ולרדת בהדרגה. 1)למשך כמה שבועות מותר להמשיך את השימוש? 2)האם בגיל מסויים תופעת קילוף העפעף באיזור של הכתם המתקלף (ככל הנראה נבוס פלמאוס סימפלקס) צפויה לחלוף? תודה רבה רבה!

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור