אימפטיגו

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/07/2013 | 22:45 | מאת: אביטל

לבני בן השנתיים ושלושה חודשים יש מחלה כתוצאה מחיידק בעור, אם אני לא טועה, הרופא ילדים אמר שזה איימפטיגו. רופא הילדים נתן לנו טיפול אנטיביוטי של צפורל לשבוע פעמיים ביום. הבן שלי לוקח את האנטיביוטיקה כבר 4 ימים ואין בכלל שיפור, אלא אפילו יש התפשטות נוספת של הפצעים השלפוחיתיים והמוגלתיים. האם הטיפול שהרופא נתן לי מספיק? תוך כמה זמן זה אמור לעבור? האם למרוח משחה על הפצעים? הילד מאוד סובל ומגרד ואני לא יודעת איך לעזור לו

המינון המקובל של צפוראל, הינו 3 פעמים ביום, איני חושב שזו הסיבה להעדר כל שיפור, ולכן כדאי לפנות לבדיקה חוזרת אצל הרופא

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור