עור אטופי

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

21/07/2013 | 09:13 | מאת: יעל

בני בן 3.5 ולפני מספר חושים החל אצלו עור אטפי , עור מחוספס בעיקר בבטן ויבלות ויראליות - כתוצאה מסטוראידים שקיבל (כך הסביר לנו רופא העור). רציתי לדעת אם יש דרך לטפל בעור האטופי :סבון, משכה או לא לסבן ורק למרוח. אני מעדיפה טיפול טבעי ללא סטרואידים וכימיקלים - אם קיים כזה? יעל

איני יודע אם מדובר בדלקת עור אטופית ועליה מחלה ויראלית(מולוסקום?)או שמדובר במחלה ויראלית של העור (מולוסקום?) עם תגובה דלקתית סביב. במקרים הקלים יותר ניתן להסתפק בשימון העור, ותכשירים אנטיהיסטמינים כמו פניסטיל

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור