אפלומיצין או בקטרובן

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/07/2013 | 15:34 | מאת: רני

תודה על תשובתך. שאלתי כמובן היא כאשר היבלת נהית דלקתית ותנפח העפעף מה המשחה העדיפה לשים והמינון?תודה מראש. ובאיזה מצב לפנות לטיפול באנטיביוטיקה דרך הוריד כשיש זיהום מישני האם צריך בדיקה מיוחדת לוודאות את הזיהום מישני

אתה מבקש בקשות שאיני יכול לענות עליהן לשם החלטה טיפולית יש לראות החולה ובהתאם לקבוע ההמלצה מומלץ במקרים שכאלה לפנות לבדיקת רופא ולא להסתפק ב"תרשים זרימה" כללי הנותן תוכנית פעולה ללא כל בדיקה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור