קרקפת יבשה מתקלפת ומגרדת

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/07/2013 | 15:17 | מאת: דנה

שמפו נגד קשקשים והסבון של סבתאם ג'מילה לא עזרו. תור לרופא עור יש לי רק עוד חודש, ובינתיים המצב נראה רע מיום ליום ומתפשט גם לכיוון המצח. מה לעשות? האם יש צורך לראות רופא בדחיפות? מה לעשות בינתיים?

איני יכול לקבוע האבחנה. יש לפנות לבדיקת רופא עור לאבחנה וטיפול

11/07/2013 | 22:59 | מאת: דפנה

אם זה מפריע לך מאד, מתפשט ומציק, לכי לרופא עור בלי דיחוי. (תנסי לגשת לרופאת המשפחה ולבקש הפניה דחופה). בנתיים, ממליצה לך לנסות את השמפו נגד קשקשים של מורז. אחרי כמה חפיפות הקשקשת פחתה וגם הגירוד. לא יכולה להבטיח שיקל גם עלייך אבל שווה לך לנסות עד שתגיעי לרופא לאבחון יסודי. בהצלחה!

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור