שוויץ ואטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/06/2013 | 10:04 | מאת: שירה

שלום, לבני בן החצי שנה יש אטופיק בינוני-קשה. רציתי לשאול האם ידוע לך על הקלה לאורך זמן משמעותי באטופיק דרמטיטיס אחרי שהות של 3 שבועות באלפים השויצרים. וכן האם ידוע לך על הקלה באמצעות שהות בים המלח/ים התיכון/חדר מלח/פוטותרפיה. אשמח שתתיחס לכל אופציה שהבאתי פה תודה רבה רבה, שירה

בעקרון שינוי סביבתי יכול להביא להקלה. שהות בשוויץ יכולה להועיל כי פחות חם ומזיעים, ובמקביל נחשפים לשמש שמועילה ים המלח הינה שיטה טיפולית, מדובר בחשעיפה לשמש ולא למים, כרוך בשהות רצופה של כחודש ים התיכון אינו מועיל מבחינה טיפולית חדרי מלח - יש עבודה אחת, ולא משכנעת על חדרי מלח, בעיתון רוסי מ 1994, מאז אין כל נתונים פוטותרפיה הינה שיטה טיפולית, אך לא בגיל שנה וחצי.

25/06/2013 | 07:58 | מאת: שירה

תודה.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור