כפר יונה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

18/06/2013 | 13:02 | מאת: עידן

יש לי פטירה בציפורנים הרופא נתן לק לאחר שזה לא עזר קיבלתי מרשם לכדורים אבל תפקודי הכבד שלי לא תקין לגמרי והרופא אמר לי בכל זאת לקחת אני יודע שזה פוגע בתפקודי הכבד ולכן אני לא לקחתי את הכדורים האם יש פתרון אחר כי זה בכל הציפורנים

האם בוצעה בדיקת מעבדה שהוכיחה שמדובר בפטרת במידה ואכן מדובר בפטרת, לאור הנגיעות הנרחבת, יהיה צורך בטיפול דרך הפה. יש תכשירים בהם סיכויי הפגיעה בכבד מאוד נמוכים בכל מקרה דורש מעקב

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור