נשירת שיער

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/06/2013 | 09:42 | מאת: סיון

שלום דוקטור רשמתי לך בעבר יש לבת שלי נשירת שיער , בכל מקרה כמו שרשמתי עשינו לה בידקות דם בהמלצת הרופא עור ונמצא שיש לה חוסר בברזל 28 מתוך טווח של 50-120 , בכל מקרה הרופאת ילדים נתנה לה סירופ פריפל -3 ל-3 חודשים , התחלנו ב-26.4 ואני עדיין לא רואה שיפור...שאר הבדיקות יצאו תקינות , האם צריך לחכות בסבלנות 3 חודשים? או שאולי הברזל לא מספיק חזק? או לחזור לרופא ? מה אתה ממליץ לי לעשות?

להשליםמ 3 חודשים טיפול, ואז לחזור על בדיקת דם ובהתאם לתוצאה לשקול המשך טיפול.

19/06/2013 | 10:14 | מאת: סיון

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה , יש לי עוד שאלה אחת יכול להיות הילדה תצטרך להמשיך עם הפריפל מעבר ל-3 חודשים? כי עכשיו היא שותה 7 cc פעמיים ביום...היא שוקלת 24 קילו .

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור