כתם לבן בפנים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

30/05/2013 | 20:34 | מאת: מישהי מודאגת

שלום, לפני כארבעה חודשים בערך הופיעו לי כתמים לבנים בפנים שמאוד גירדו לי ורופא עור הבחין את זה כפטריית שמש ונתן לי אגיספור ג'ל. בסופו של דבר הכתמים ב"ה עברו ונשאר לי רק כתם אחד בלחי. רופא המשפחה אמר לי שזה יעבור לבד, אך עם הזמן זה החמיר וחזרתי לרופא שהביא לי אגיספור שמפו, מה שלא כ"כ עזר כי המקום התחיל להיות יבש ולהתקלף והכתם הלבן גדל. חזרתי לרופא שאמר לי שזה בכלל אסטמה של העור ונתן לי אפלומיצין. השאלה שלי היא אם זה עובר ואם זה ישאיר לי הבדל של צבע בעור, ואם לפי התיאור זה באמת נשמע אסתמה של העור? אני כבר מיואשת מהכתם הזה, זה מגרד ולא אסטתי!

נגיעות של הפנים אינה טיפוסית לדלקת עור אטופית בגיל מבוגר, ויש לחשוב גם על אפשרויות אחרות כמו רגישות למגע

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור