אסטמה של העור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

25/05/2013 | 14:49 | מאת: אלונה

שלום ד"ר, הבן שלי בן 3.5 חודשים והוא על הנקה מלאה,לדעתי יש לו אסטמה של העור(לצערי:( האם זה יכול להיות תגובה אלרגית למשהו שאני אוכלת? היינו כבר אצל מלא רופאים ניסינו מלא משחות, ורק המשחה עם סטרואידים עזרה לנו, אך כשמפסיקים להשתמש עם המשחה הכל חוזר:( זה נראה ממש מפחיד וכואב ל הלב לראות אותו ככה. אשמח לתגובה,תודה

איני יכול לתת אבחנה אחרת על סמך תאורך. האפשרות שאכן מדובר בדלקת עור אטופית. שימוש בסטרואידים הינה אחד ממרכיבי הטיפול, וניתן להשתמש בהם בצורה שלא תגרום לנזקים. יש להיות במעקב רופא

28/05/2013 | 11:03 | מאת: דורין

גם לקטנה שלי יש את אותה הבעיה ואני מכירה המון תינוקות שיש להם אסטמה של העור, אני מניחה שזה בגלל העור הרגיש והשינויים הקיצוניים במזג אויר. בכל אופן אנחנו לא משתמשים בסטרואידים (מרגיש לי לא נכון) אבל משתמשים באל סבון לתינוקות של מורז שהוא על בסיס טבעי וטיפולי (מיועד למצבים של גירויים בעור), בנוסף אני גם מורחת קרם גוף מחומרים טבעיים על העור ואני בהחלט רואה שיפור ניכר! רוםא עור אמר לי לדאוג תמיד שהעור יהיה לח ולא יבש וזה ימנע את הגירוי. מקווה שעזרתי במקצת.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור