אפלומיצין -כתמים לבנים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

16/05/2013 | 11:52 | מאת: מעין

שלום רב, לבני יש אטופיק דרמטיטיס קלה. קיבלנו מרופא העור אפלומיצין למקרים בהם מתחילה פריחה. מרחנו לו על הצוואר ומעט על החלק התחתון של הלחי. למחרת איזורים אילו הפכו לבנים יותר. ראיתי שאילו חלק התופעות הלוואי של התרופה אך זה מעט מלחיץ. האם זה עובר? האם כדאי לעבור למשחה אחרת?

16/05/2013 | 11:54 | מאת: מעי

תודה רבה

בכל תהליך דלקתי יש פגיעה בייצור הפיגמנט בעור, וכאשר ניתן טיפול בתהליך הדלקתי, נעלם האודם של הדלקת, ונותר המרכיב החיוור. כעבור זמן מה, הצבע חוזר לקדמותו.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור