תרופות מגרדות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

05/05/2013 | 21:41 | מאת: עדינה

שלום, היום בבוקר הייתי אצלך עם בני מתן נאמר לנו שיש לו תגובה אלרגית ל insect bites. הבאת לנו 2 משחות. א. מרחתי לו את המשחה בכל הגוף (במקומות בהם היה פריחה).המשחה, aflumycin לפנים גרמה לו גרד קל בלחי (מה שלא היה קודם עם משחת fucidin) , ואילו fucicort גרמה לו לגרד רב (מה שלא היה קודם) באיזור אחד בעיקר, בזרוע. האם להפסיק עם המשחה? ב. לגבי הinsect bites. התופעות הראשונות היו lesions כמה נקודות בצבע עור על הפנים,על האוזניים על הידיים, קבוצה על הירך הימני, כמה נקודות על רגל שמאל וכמה על רגל ימין...והם לא גירדו לו. האם יכול להיות מצב שלא היה לו גרד? הגרד התחיל לאחר ששמתי לו איזשהו צמח לייבוש (בהמלצת אחות) על כמה פצעים ברגל ימין. אני מצטערת שאני מפנה את השאלות שוב בפורום אך אלה דברים שעלו לאחר הפגישה הבוקר. תודה רבה!

התמונה הקלינית הינה של עקיצות. כדאי לנסות טיפול משך יותר מכמה שעות ולהגיע לבקורת במידה ולא תהיה הטבה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור