נשירת שיער

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

21/04/2013 | 11:30 | מאת: סיון

שלום דוקטור , לילדתי בת ה-7 יש נשירת שיער חזקה לטעמי ויש הדלדלות של השיער פנינו לרופא עור והוא שלח לבדיקות דם הכל יצא בטווח חוץ מהברזל שיצא לה 28 שהטווח היה 50-120 , ההמוגלובין שלה 12.1 וה-b-12 גם תקין (בדיוק באמצע..) השאלה שלי היא איך מטפלים מכאן יש לנו תור לרופא רק עוד שבועיים? ויכול להיות שהנשירה היא כתוצאה מהחוסר? ועוד שאלה אחרונה איך יכול להיות שההמוגלובין תקין והברזל לא? תודה רבה מראש ומצטערת על האורך...

חוסר ברזל הינה סיבה שכיחה לנשירת שיער. מומלץ להתחיל טיפול בתכשיר ברזל, ולאחר 3 חודשים לבצע בדיקת דם ל Iron + Feritin

22/04/2013 | 09:07 | מאת: סיון

תודה ד"ר על התשובה המהירה :)

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור