פצע בראש עם קליפות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

15/04/2013 | 11:47 | מאת: סתוית

שלום לבני בן 7 יש פצע בראש הפצע היה קטן אבל עם הזמן אני רואה כי הוא גדל זה יצר קרחת שהולכת וגודלת ואיפה שיש שער מסביב יש מין קסקסת שמגדרת לבני לקחתי אותו לבדיקות מעבדה לבדוק האם זה פטריה אבל התשובות הם היו בעוד חודש וחצי אני חוששת להשאיר את זה כך עד לתשובות של המעבדה מאחר ויש לו קרחת שגודלת רצתי לדעת מה אוכל למרוח לו לבינתיים יש לציין כי יש לנו חתול בבית שהחתול מסתובב המון ברחוב וכן תוכים אני ישמח לקבוע תור אצלך וכדי לקבל חוות דעת ולבינתיים לדעת מה אפשר לעשות כדי להקל על הגרד טלפון שלי 052-5083555 סתוית ותודה מראש

1) בדיקה מיקרוסקופית, במידה ובוצעה במעבדה , כבר קיימת, ובמידה ונראו פטריות ניתן להתחיל טיפול. 2) גם בהעדר בדיקה מיקרוסקופית, ניתן לבדוק במנורה כחולה (מנורת Wood ) ובמידה ויש זריחה ירקרקה מעיד על כך שמדובר בפטריה. כדאי לברר הממצא במעבדה ולפנות לבדיקת Wood

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור