אלידל

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

13/04/2013 | 12:53 | מאת: רונן

בני בן חמישה חודשים ואובחן לפני שבוע כחולה דרמטיטיס , קיבלנו מרשם של אלידל , בפעם הראשונה למריחה הילד הגיב בבכי חזק שנמשלך כ10 שעות ללא הפסקה , ובאדמומיות חזקה על האיזורים שנמרחו. אשמח לדעתך

אלידל הנמרח על גבי עור לח (מיד לאחר הרחצה) עלול לגרום לתחושת צריבה. ייתכם שיש רגישות לאחד ממרכיבי התכשיר, למרות שהסבירות לכך נמוכה, לאור גילו הצעיר, והעובדה שהתכשיר נמרח לראשונה ייתכן שאי השקט נובע ממחלת העור שעדיין לא מטופלת בצורה מספקת.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור