אסתמה של העור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/04/2013 | 00:29 | מאת: עדי

אני בן 43 ולפני שנה אובחנתי ע"י רופא עור לאחר שהיו לי מס גירודים בגוף באסתמה קלה של העור. ותמיד המשחות עזרו בתוך מס ימים מועט. לפני חודש התחיל אצלי בגב התחתון גרד שאפילו בעזרת אלקום משחה לא עזר במאומה ולפני שבוע זה הוחלף למשחת 'נידרם' וגם זה אולי הקל במעט על הגרד שיש לציין שמופיע אצלי פעמיים שלוש ביום אבל הגב לאט לאט מתמלא בפצעונים וגם זה כבר לא עוזר. האם זה בוודאות אסתמה של העור? ייתכן שזו איזושהיא אלרגיה לאוכל מסויים? יש משהו שיכול להקל על התופעה? לתשובתך אודה מאוד

יש בהחלט אבחנה מבדלת לתלונות שאתה מתאר כולל אלרגיה למגע, פטרת וכו מומלץ לחזור לבדיקת רופא עור

10/04/2013 | 01:32 | מאת: עדי

האם מזה ניתן להניח שזה אסטמה של העור ? או ייתכן שכאן אולי פטריה ושם אסתמה? ושאלה אחרונה האם זוהי התקופה כרגע של התפרצות או שזה יכול לקרות בכל אחד מימות שנה ללא קשר למזג אוויר וכד'...? ותודה תודה רבה על הזמן שלך לטובת הסובלים כאן

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור