אטופיק דרמטיטיס יעוץ

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

30/03/2013 | 23:56 | מאת: אורטל

ד"ר דני בן אמיתי שלום, בני בן 6 חודשים יש לו פריחה אטופית על הפנים,אוזנים, הירכיים, בכתפיים וקצת בזרועות,רופאת עור אמרה שזה מקרה קל של אטופיק דרמטיטס בנוסף עם הופעת הפריחה התחילה גם נזלת כרונית שקופה אבל ממש מציקה לו בעיקר בלילות נסתם לו האף . הוא רק יונק וקיבל כמה פעמים בודדות מטרנה רגילה לפריחה אני שמה לו משחת קלנדולה טבעית לרוב זה לא ממש מגרד לו . יש לי כמה שאלות : 1.האם יכול להיות שיש לו רגישות לחלב ? ואם יש קשר לזה שאני אוכלת מוצרי חלב ? 2.האם אתה ממליץ על מוצרים/חברות :סבון לאמבטיה ומשחת שמתאימים לגיל חצי שנה ? 3. האם יעזור בימים שמאוד יבש במיוחד עכשיו באביב לשים מכשיר אדים קרים או חמים כדי ליצור קצת לחות באוויר החדר ? תודה מראש

יכול להיות שיש לו רגישות לחלב, אך זה התוצאה של מחלת העור ולא הגורם לה רחצה בשמנים כמו בלנאום הרמל או אמול ולא בסבון אם יבש מאד - מכשיר אדים קרים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור