אטופיק בילד בן 5 חודשים - המלצה לטיפול אלטרנטיבי

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/03/2013 | 21:55 | מאת: שחרזדה

ד"ר דני בן אמיתי ערב טוב, אשמח לטפל באטופיק דרמטיטיס של תינוק שלי בטיפול אלטרנטיבי. כבר ניסינו הומיאופתיה, דיקור ותמציות צמחים סיניות. כרגע יש הטבה בעיקר בשל שגרת מריחת אקווזום. אין שיפור של הגרד. קראתי בפורום שאתה ממליץ על טיפול בפוטותרפיה. 1. האם אתה יכול להמליץ על מטפל/ת בתחום זה? 2. מה הן הסיבות שתחום זה עדיף על הומיאופתיה או רפואה סינית? תודה!

פוטותרפיה אינו טיפול אלטרנטיבי פוטותרפיה משמש לטיפול במקרים של דלקת עור אטופית בהם הטיפול הרפואי המקובל נוסה ונכשל אין אפשרות למתן טיפול פוטותרפי בתינוק, הטיפול אפשרי החל מגיל 4-6 שנים יעילות פוטותרפיה בדלקת עור אטופית הוכחה, בעוד אין הוכחות משכנעות לגבי יעילות הומאופתיה ורפואה סינית במחלה זו.

26/03/2013 | 21:14 | מאת: שחרזדה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור