שאלה לגבי אלידל

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/03/2013 | 00:04 | מאת: חן

בני בן עשרה חודשים סובל מאטופיק דרמטיטיס, היינו אצלך לפני כחצי שנה והמלצת על שימוש באלידל. אנו משתמשים בהתאם למצב בד"כ פעמיים בשבוע באופן קבוע, ולפעמים פעמיים ביום. הגרד הוא יומיומי ומתרכז בעיקר באזור הבטן, הראש והאוזניים ולאחרונה גם באיבקר המין. 1. האם מותר למרוח אלידל גם באיבר המין? האם זה לא גורם לנזק עתידי? 2. רופא העור נתן לנו אלוקום בתרחיץ למריחה בראש כל יום, האם זה לא מסוכן משום שכתוב בהוראות השימוש שלא מומלץ להשתמש יותר משלושה שבועות, מה דעתך? 3. האם בקיץ המצב יחמיר? תודה וחג שמח, חן

1) בילד בן 10 חודשים, הנגיעות באזור איבר המין בד"כ אינה של Atopic Dermatitis . כדאי לפנות לבדיקת רופא 2) אלוקום הינו תכשיר סטרואידי ומומלץ לכן להמעיט בשימוש רצוף 3)עונתיות הינה שכיחה ב Atopic Dermatitis - יש המחמירים בקיץ, ברוב המקרים בקיץ ואביב יש הקלה בביטויי המחלה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור